Oy C.E. Lindgren AB

Vuonna 1881 perustetulla Oy C.E. Lindgren AB:lla on pitkät perinteet maalaustyövälineiden valmistuksessa. Porvoon historiallisessa kaupungissa toimivan perheyrityksen toimialaan kuuluvat myös muut rakennustyövälineet, erikoisharjat ja muovimäkituotteet. Me Lindgrenillä panostamme korkeaan laatuun, henkilökohtaiseen asiakaspalveluun ja ripeisiin toimitusaikoihin. Olemme innovatiivinen ja nopeasti kehittyvä yritys ja samalla luotettava kumppani pitkäaikaiseen yhteistyöhön.

Omat työvälinetuotemerkkimme ovat siveltimiin ja muihin maalaustyövälineisiin erikoistunut CEL, ja rakennustyövälineisiin erikoistunut EVuorio. 

Edustamme Suomessa myös maalaustyövälinevalmistajaa Anza AB:ta. Löydät tuotteemme lähes kaikista rautakaupoista ympäri maan.

EVERSLIDEmuovimäkituotteemme ovat käytössä suurimmissa mäkikeskuksissa kaikkialla maailmassa – joukkoon lukeutuu useita Olympialaisista ja MM-kisoista tuttuja mäkiä. Mäkihyppymäkien lisäksi tuotamme myös pulkkamäkituotteita, joita on asennettu vesi-, huvi- ja seikkailupuistoihin ympäri maailmaa. EVERSLIDE-pinnoitteen tärkein ominaisuus on saman luiston ja vauhdin tunteen kokeminen kuin lumella.

Erikoisharjamme ovat räätälöityjä harjaratkaisuja, jotka suunnittelemme ja valmistamme asiakkaiden toiveiden mukaisesti omalla tehtaallamme Porvoossa. Tuotamme muun muassa rautatievaihdeharjoja sekä öljyntorjuntaharjoja.